2324243 QualityDating  ALGEMEEN Welkom bij qualitydating.nl, de beste datingsite van nederland!
welkom
regels
tips
  ADVERTENTIES
inschrijven(gratis)
wachtwoord kwijt?
mijn gegevens
mijn berichten
mijn profiel
mijn advertentie
mijn pasfoto
anderen zoeken
fakers
  CHATTEN
chatten
uitleg
  OVERIGE
contact
enquete
lovecalculator
Welkom bij QualityDating
Deze site onderscheidt zich door kwaliteit. Advertenties worden handmatig gecontroleerd. En advertenties die hier niet thuis horen worden snel verwijderd.
Een leuke advertentie is snel gevonden. Dus meld je snel aan en begin met het lezen van de honderden advertenties en plaats plaats natuurlijk zelf een eigen advertenties.

Contactadvertenties
Ga op zoek naar een leuke advertentie:

Persoonlijk profiel
Mensen uit Nederland en Begie kunnen hier een inlog-id aanvragen om zo op het leden gedeelte een persoonlijk profiel aan te maken. Daarnaast kan je op het ledendeel een advertentie plaatsen waar anderen dan op kunnen reageren.
Ook is het mogelijk om de advertenties van andere te bekijken.

Makkelijk zoeken
Bij sommige dating sites moet je stapels advertenties doorzoeken naar die ene advertentie bij jou in de buurt. Bij Nederland Dating hoeft dat niet. Je kan zelf aangeven welke contactadvertenties getoont moeten worden en dan worden ook alleen die contactadvertenties getoont Vervolgens worden de advertenties getoont waarbij de meeste recente bovenaan komt te staan.

Nep advertenties
Wij doen er alles aan om grappenmakers uit advertenties te weren. Alle advertenties worden met de 'hand' gecontroleerd voordat ze aan de database worden toegevoegd, en alle adverteerders wordt automatisch een berichtje gestuurd als ze een advertentie hebben geplaatst. Als je toch een advertentie tegen komt meldt het ons op dan hier, dan kunnen we snel aktie ondernemen.

Kom chatten
Kom live chatten met de aanwezige mannen en vrouwen. In de chatroom heb je direct contact, dat is wel zo makkelijk ! ga chatten

Geef je mening
Wij zijn voortdurend bezig deze site te verbeteren. Daarom willen wij graag weten wat jij goed en juist niet goed vind. Vul daarom even het enquete-formulier in. Dan kunnen wij deze site verder verbeteren.

Is alles hier gratis ?
Nee dat kan natuurlijk niet. Het promoten en onderhouden van een site als deze kost veel geld. Daarom moet je om berichten te kunnen sturen eerst bellen met ons 0900-nummer. Voor een belletje van 1.30 kan je 4 berichtjes sturen. Dat is nog goedkoper dan de prijs van een SMSje, dus echt arm zal je er niet van worden.